agentie turism
Travel
(+40) 0751 822 822

Despre noi

Transformam ideile in opere de arta.

Cu o experience de peste 10 ani, Dream Big Corporation va ofera servicii de web design, software development, business travel si nu numai! Construim solutii customizate si eficiente, adaptate nevoilor dvs.

Dream Big Travel are ca prioritate crearea unor evenimente business/corporate la nivel inalt. Experienta si profesionalismul echipei isi lasa amprenta in orice proiect transformat intr-o realizare de suces!

Ce oferim?

Promptitudine

Puterea noastra sta in echipa, iar preocuparea noastra este de a va servi cat mai bine.Stim cat de pretios este timpul dvs, de aceea vom avea grija sa va oferim cea mai potrivita varianta in functie de bugetul si locatia solicitata, astfel incat sa ajungeti in timp la evenimentul la care urmeaza sa participati.

Profesionalism

Angajamentul personal si motivatia reprezinta bazele colaborarii noastre excelente cu toti clientii, pe care ii consideram parteneri inca de la inceputul colaborarii. Atentia speciala pentru fiecare detaliu asigura succesul pe termen lung. Suntem pregatiti pentru a va oferta varianta optima privind calatoria la un eveniment corporate, in ceea ce priveste transportul, transferul, cazarea si inregistrarea.

Siguranta

Formarea profesionala continua ne face sa ne asumam noi respnsabilitati. Noi oferim servicii pentru fiecare nivel al cererii. Daca ati planificat un congres national sau international, un banchet, o expozitie sau un seminar, noi nu-l lasam la voia intamplarii, ci incercam sa depasim asteptarile fiecarui client, prin optimizarea pe fiecare componenta a variantelor ofertate.

Oferim servicii worldwide

Solicita oferta personalizata

(+40) 031 069 00 19
(+40) 0751 822 822
office@dreambigtravel.ro
Str. Frumoasa nr. 15, sector 1, Bucuresti
Multumim!. Mesajul dvs. a fost trimis!
Ne pare rau, ceva nu a mers cum trebuie!